11 d’ag. 2016

ORU KAYAK, el caiac motxilla




Marca: Oru Kayak
Models: Beac, Bay, Bay +, Coast, Coast +
Preu: 1055 € a 2222€
Pes: 11'7kg a 15'4kg




Us presentem el que possiblement sigui un dels productes més peculiars que us hem portat aquest últim any: ORU KAYAK, un caiac convertible en maleta, el qual podem transportar còmodament, i utilitzar-lo on vulguem.

El primer que ens ve al cap, davant d'un producte d'aquestes característiques és evidentment, que la seva qualitat deixarà molt a desitjar, no obstant això, no és així: es tracta d'un producte d'alt rendiment, que utilitza una tecnologia patentada i una estructura extremadament lleugera, que precisament permet que el caiac es pugui guardar, o millor dit, pugui convertir-se en una maleta.
De cara al transport, hem de pensar que ja no necessitarem cap vehicle adaptat, podrem portar-lo al maleter, facturar-lo a l'avió sense problemes, o fins i tot anar amb transport públic duent-lo penjat de l'espatlla.



El sistema que utilitza, és molt similar a l'origami: es plega i desplega damunt d'ell mateix, per acabar formant una superfície ferma, massissa i estable, que ens permetrà explorar tant com en tinguem ganes.

El catàleg d'Oru Kayak, està format per tres categories i cinc models diferents: en primer lloc el caiac pensat per a un ús recreatiu, el Beach ( Recreational Paddling, 1055 €, 140 litres), per excursions de com a molt un dia per la platja, amb amics i per descobrir cales properes. En segon lloc tenim el Bay i el Bay+ (Sport Touring, 90 litres), amb dos acabats: un primer pensat per a explorar llacs i iniciar-nos en l'aventura de les excursions ocasionals (1145 €), i el segon, que és d'alt rendiment (1414 €) més ideat per a la pesca i llargs dies explorant rutes.



Per últim els Coast i Coast + (Expedition Tripping 180 litres), una joia de l'aventura i l'exploració amb també dos acabats: el primer (1772 €) pensat per a expedicions i travesses, per no tenir data de tornada, i el segon (2222 €) amb les qualitats de l'anterior, però reforçat per aguantar dies de fort onatge i fortes ventades, preparat per anar a explorar els indrets més recòndits.


            Beach kayakBay kayakBay Plus kayakCoast KayakCoast Plus Kayak




A la web de Oru Kayak podem trobar tots els accessoris que necessitem per complementar el nostre company d'aventures, des de llums solars que l'il·luminaran des del seu interior, fins a professionals pales de fibra de carboni totalment plegables. Hem de dir que la diversitat de complements que ofereixen des de la seva web, i de marca pròpia, ens ha sorprès gratament.




Ara només falta escollir el teu i...sortir a navegar!





1 comentari:

Ramon ha dit...

Bon dia,
M'he mirat detingudament el vídeo fins al final i la veritat és que cal treure's al barret davant la inventiva, imaginació i tècnica que tenen en aquesta empresa. És una idea genial, sembla que tenen tots els detalls controlats i segur que el kayak deu navegar prou be. Però jo em faig una pregunta que considero prou important: aquest plàstic que fan servir, quantes plegades i desplegades aguantarà? Per què si en hi fixem be, hi ha alguns llocs on es plega en els dos sentits. I si és tal i com em penso, perd totalment la seva gràcia, que és el fet de tenir un kaiak plegable i totalment transportable.
En fi, que ho trobo molt bona idea, però que al meu entendre no acompleix amb un dels objectius: poder-lo plegar i desplegar tantes vegades com el vulguis utilitzar.
Salut i felicitats pel blog
Ramon